Hirdetés

Audiotorium - A kézzelfogható zenefolyam

|

Alkossunk egybefüggő muzikális mesterművet a szabadon úszó zenefolyamból saját elképzeléseink szerint.

Hirdetés

Megfogyatkoztak az általatok beküldött Játéközön.hu alkotások, emiatt veszélybe kerülhetne naponta megjelenő ajánlósorozatunk. Szerencsére az internet eldugott zugaiban mindig rálelhetünk valami ínycsiklandozó játékra, mely magányosan várja, hogy megmutathassa magát országnak-világnak. Most következő ajánlatunk főszerepében a kellemes dallamok, dübörgő basszusok és az instrumentális elemek dominálnak. Audiotorium névre hallgató alkotásunkban egyszerű feladatot kapunk, a pályán szabadon úszkáló zenefolyamot kell beterelnünk a hangkonténerekbe, ha ügyesen dolgoztunk az egyenként felszólaló hangok komplett zenei művé alakulnak.

auditorium.jpg

A terelgetés feladata könnyűnek hathat, azonban a fizika törvényeivel nem lehet dacolni, a rendelkezésünkre bocsájtott torzítok gyakran éppen ellentétes irányba szórják a zenét, olyan módon kell beállítani, kicsinyíteni-nagyítani a torzítókat, hogy a fehér zenefolyam áthaladjon az említett hangkonténereken és megtöltse azokat. Természetesen minél több pályán jutunk túl annál nehezebb feladatok várnak ránk, újfajta torzítók, akadályok, hangsávok és különböző színű zenefolyamokat kell helyükre terelünk. Nekem bejött (köszönet anee-nek a tippért), remélem megtaláljátok benne a megfelelő kihívást, ha mégsem dobjatok be a Játéközön.hu-ra néhány újdonságot!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)