Hirdetés

Augusztus 22-én jelenik meg a 2013/08-as GameStar

|

Az új GameStart annyi tartalommal pakoltuk meg, hogy a virtuális szállítók egyelőre nem tudták elvinni. A várakozás viszont abszolút megéri.

Hirdetés

Ha pénteken behoppantok a legközelebbi újságárushoz, de ő azt mondja, hogy csupán a 2013/07-es GameStar van nála, nem magának próbálja megtartani a nagyon értékes készletet: a friss GS késni fog egy picit, de csak a nagyobb jó érdekében.

Történt ugyanis, hogy augusztusban elképesztően sok, elképesztően kiváló tartalmat zsúfoltunk bele az aktuális GameStar magazinba, amik egy részét a kiadók által megszabott határidő előtt sajnos nem tehettük közzé. Leteszteltük a nyár legnagyobb címeit, kipróbáltunk számos megjelenés előtt álló játékot, interjút készítettünk a játékvilág több nagyágyújával, világsztárokkal (köztük a LOST és A Gyűrűk Ura sorozatokból ismerős Dominic Monaghannel), sőt még egy kis extra ajándékkal is megörvendeztetünk titeket, pusztán szeretetből. A lap teljes tartalmát csak később fedjük fel, de addig is csináljatok szabad helyet ehavi teljes játékunknak, a Spider-Man: Web of Shadowsnak, és gyertek a megjelenést ünnepelni a negyedik GameNightra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)