Hirdetés

Augusztusban jön a PC-s Dark Souls, de nem teljes az öröm

|

Alighogy bejelentette a Namco Bandai a Dark Souls: Prepare to Die Edition megjelenési dátumát, máris tiltakoznak a játékosok a választott DRM miatt.

Hirdetés

Egyelőre még döngetik a mellüket a csak és kizárólag PC-n játszani hajlandó felhasználók, mert úgy hiszik, hogy a Dark Souls csak azért számít minden idők egyik legnehezebb konzolos játékának, mert a konzolos címek amúgy is könnyűek (ez sem feltétlenül igaz). Aztán amikor az első órában már több elhalálozáson is túl lesznek, akkor fogják majd csak fel igazán, hogy mire is vállalkoztak.



Mindazonáltal ne hagyjátok magatokat eltántorítani, a Dark Souls alaposan igénybe fog venni benneteket, amiben meg kell dolgozni a sikerélményért. Nem az a játék, amit egyetlen délután alatt kivégeztek, és ez pont így jó.
Augusztus 24-ére tette a japán kiadó a továbbfejlesztett PvP-vel felvértezett PC-s változat megjelenési dátumát, addig lehet gyúrni, meditálni, keresni egy megbízhatónak tűnő lélekgyógyászt, hogy aztán alámerülhessünk többek között a vadonatúj Artorias of the Abyss címre keresztelt fejezetben is (új helyszínek, ellenfelek és bossok).



Eddig a vitathatatlanul jó hír... Aminek viszont kevésbé örültek a játékosok, az nem más, minthogy a Namco Bandai Games for Windows Live alatt képzeli el a PC-s megjelenést. A játékosok erre gondoltak egy merészet, és ha már egyszer sikerre vittek egy petíciót, akkor gyorsan indítottak egy újabbat, amiben arra kérik a kiadót, hogy fontolja meg a GfWL helyett a sokkal szélesebb körben elfogadott Steamworks használatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)