Hirdetés

Augusztusi Online Aréna

|

Egy utolsó nyári löket az ősz beköszönte előtt! Augusztusi Online Aréna. Tőlünk. Nektek..

Hirdetés

Mint minden hónapban, így augusztusban is összeültek a vének, hogy mérhetetlen életbölcsességükkel világosságosságosságot' hozzanak nekünk, tudatlan halandóknak.

Természetesen téma az előző havi Online Aréna, azon belül is, hogy hogyan került két hiányos öltözetű, éhes néni a képkockák közé, s hogy ebből milyen bonyodalmak keletkeztek otthon, nálatok. Olvasói kérdés sem maradt megválaszolatlanul, amelyekkel ha nem értesz egyet, a GSTV kommentjei között hangot adhatsz nemtetszésednek, amivel bekerülhetsz a szeptemberi adásba. Ehavi sztárvendégünk a mostanság a GSO-n betyárkodó Paca, akit rendesen ki is faggatnak ezek a csúnya nagyok, mindenféle dologról, részletesen. Szegény. A nap fénypontja: Augusztusi Online Aréna!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)