Hirdetés

Austin Powers ingyen az Xbox Live-ról

|

Eddig is voltak ingyenesen elérhető tartalmak az Xbox Live rendszerében, de a mostani akciónak biztos sokan örülnek majd.

Hirdetés

A McDonalds marketingeseinek hála a mai naptól egészen június 28-ig ingyenesen tölthetik le a felhasználók a New Line Cinema klasszikusát, az Austin Powers: International Man of Mystery című filmet az Xbox Live Marketplace felhasználói. Az akciót július 13-án megismétlik, ám 19-én vége lesz az ingyenes letöltésnek. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy milyen minőségben kapjuk meg a filmet, de ha az új képességek demonstrálása a cél, akkor valószínűleg a HD verzióról lehet szó.
Update: Valószínűleg csak az amerikai Xbox Live felhasználóit érte el az ingyenes letöltés, így mi sajnos kimaradunk a jóból :(.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)