Hirdetés

Austin Wintory: „Értem ti ne rajongjatok”

|

A Banner Saga és a Journey játékok zeneszerzője nem szeretné, ha rajongói lennének. El is mondta miért.

Hirdetés

Az úriember a tegnap megrendezett DICE Awardson beszélt, és bár elmondta, hogy örül, hogy sokan szeretik munkásságát, azt azért nem szeretné, ha érte rajonganának.

„Nem szeretem a 'rajongó' kifejezés jelentését. Ha az emberek egy zenéért rajonganak, az rendben van.” - mondta a Polygonnak. Azt viszont nem szereti, ha valaki csak azért vesz meg egy albumot, mert az ő neve van rajta. Ez önmagában jelentéktelen. Wintory egyébként bátorította rajongóit arra, hogy a Journey zenéjét feltöltsék YouTube-ra, később pedig szintetizátoron írt egy számot egy képzeletbeli játékhoz, amit közönségének egy tagja javasolt, és a témája: túlélni Las Vegast.

A The Banner Saga és a Journey zenéjét egyaránt elismerik mind a rajongók, mind a szakmabeliek. Nektek hogy tetszenek az ezekben a játékokban hallható dalok? Mit szóltok a kapcsolódó Resident Evil-botrányhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)