Hirdetés

Tiltólistán a Risen Ausztráliában

|

Az ausztrál cenzorok, arcukon méla undorral, kitiltották a Piranha Bytes játékát az országból.

Hirdetés

Ezek az ausztrálok nem kukoricáznak. A Piranha Bytes új játékát egy laza mozdulattal tiltólistára tették a szőrösszívű cenzorok. A Risen - ami elvilegben októberben érkezik - a dolgok jelen állása szerint tehát nem lesz kapható a szigetországban.

Nem ez az első játék, amely bökte az ausztrál cenzorok csőrét. A F.E.A.R. 2 szintén csak némi módosítgatás után jelenhetett meg náluk, és most úgy látszik a Piranha Bytes is kompromisszumokra kényszerül. Az indoklás szerint a Risen arra ösztönzi a játékost, hogy örömlányokkal múlassa az időt, valamint a játékban használatos drog - a Brugleweed - túlzottan is hasonló a való életben megtalálható fűvel, és a játékos nemcsak hogy szívhatja is( XP is jár érte), de kereskedhet is vele. Ejjnye-bejjnye!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)