Hirdetés

Avangers - Ilyen lett volna a szuperhősös FPS

|

A nemrég bezárt THQ Australia merőben új perspektívából mutatta volna be a szuperhősök világát.

Hirdetés

Nem szerencsés mostanában a világ legnagyobb fegyenctelepén játékfejlesztőként dolgozni, hiszen sorra érkeznek a hírek a csődökről és a bezárásokról. Egyes szakértők szerint nem az ausztrálok kreativitásával, vagy épp szakmai tudásával van gond, hanem az üzleti környezettel, és az ausztrál dollár túlzott erősségével.



Bármi is legyen az ok, a közelmúltban becsődölt az L.A. Noire-t jegyző Team Bondi, minden jel szerint az enyészetté válik a Visceral ausztrál stúdiója is, a THQ pedig már augusztusban hozzájárult Brisbane munkanélküli statisztikáinak romlásához a helyi stúdió felszámolásával. Pedig ott készült a jövőre bemutatandó The Avangers mozifilm hátszelére és számító adaptáció, amiben Iron Man, Hulk, Captain America, valamint Thor bőrébe bújhattunk volna, hogy saját szemszögből nézzük végig a rosszfiúk összeverését egyedül, vagy akár négy fős kooperatív módban.



Ha pedig a THQ levadászná a YouTube videót, akkor ide katt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)