Hirdetés

Avatar: Frontiers of Pandora és Star Wars: Episode I Racer - ezzel játszunk a hétvégén

|

Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, és valami kék is van a listánkon. Tisztára olyan, mintha esküvőre készülnénk.

Hirdetés

Lényegében minden megjelent, amit vártunk idén, ami meg nem, azt jövőre halasztották, szóval nem maradt más hátra, mint hogy az ünnepek felé közeledve nekilássunk kipucolni a backlogunkat, pótolni a mulasztásainkat, befejezni a félbehagyott végigjátszásokat. Miért érződik ez munkának?

HP - Szégyellem, hogy még mindig nem tudtam végezni az Alan Wake 2-vel, de nagyon nyomaszt a hangulata, így mindig találok valami más elfoglaltságot, csak hogy ne kelljen szoronganom a kanapén. Most például a Steam Deckkel szenvedek, mert valami nem oké vele dokkolt üzemmódban, komoly teljesítménygondokat látok, de nem tudom megfejteni, mi lehet az oka. Oké, ez nem játék, de azért megosztottam veletek, egy kis együttérzés mindig jól jön az embernek, amikor éppen hasztalan anyázik a világba.

Paca - Az Assassin's Creed Mirage-ból rögtön az Avatar: Frontiers of Pandorába zuhantam át, úgyhogy most Ubisoft-hetek vannak nálam, még az is lehet, hogy az ünnepek alatt befigyel egy kis Just Dance. Az viszont biztos, hogy ezek után egy darabig passzolom a nyílt világú akciójátékokat, úgyis van más még a teendőim listáján.

Hirdetés

Szada - Számos pótolnivalóm lenne az idei játékfelhozatalból, szóval hirtelen nem is tudom, hogy mit válasszak: valószínűleg belekezdek a Starfieldbe, de az is lehet, hogy valami kisebb volumenűt választok, mint a Cocoon vagy a Dave the Diver.

kristfvarg - Még tavaly nyáron bukkantam rá a PlayStation játékkatalógusában a Ghostrunner nevezetű, első ránézésre egészen meggyőző alkotásra. Minden frusztrációm ellenére, végül remekül szórakoztam a játékkal, éppen ezért széles mosolyt csalt az arcomra amikor leleplezték a folytatást, amire őszintén szólva valamiért egyáltalán nem számítottam. Az októberi megjelenést viszont nagyon sajnáltam, mert már az első felvonás is bőven több figyelmet érdemelt volna. Nálam is csak most kerül majd terítékre a folytatás, így izgatottan várom, hogy miben nyújt majd többet a Ghostrunner 2 az elődjénél. 

Zs - Mondjuk azt, hogy csak egy cikk miatt ugrottam ismét fejest a régi játékokba, melynek következményeként ismét ráfüggtem a Star Wars: Episode I Racerre. Valahogy nem bírom megunni ezt a közel 25 éves címet, talán azért, mert még mindig lenyűgöző sebességérzetet nyújt, plusz kimondottan élvezetes a boost köré felépített rendszer, nem is beszélve a remek zenékről. Now this is podracing!

Hunter - Nagyon úgy néz ki, hogy a hétvégére magamra hagy a világ egy kicsit, amit olvasással és WoW-ozással fogok ünnepelni. A Season of Mastery Priestemmel takarítom az új raidet, aztán farmolom az új PVP eseményt, hogy meglehessen az első mount a szezonban. Jó lesz egy kicsit lelazulni, mielőtt a karácsonyi hajtás teljes lendületet vesz.

Tonight - Számomra nagy csalódást jelentett, ahogy a Blizzard kezelte az Overwatchot az elmúlt időszakban, így hatalmas szerencse, hogy pont most jelent meg az egykori Battlefront fejlesztők új játéka, a The Finals, ami remélhetőleg tartani tudja majd a tempót a konkurens multiplayer játékokkal, és egy fokkal ügyesebben egyengetik majd az életpályáját a készítői. Az biztos, hogy a hétvégén belevetem magam, legalább néhány kör erejéig.

Kaci - Órákig sorolhatnám a backlogomon lévő játékokat, és mégis folyamatosan olyan címek felé gravitálok, amelyeket már jól ismerek. A The Game Awardson bejelentett God of War Ragnarök DLC nagyon mozgatja a fantáziámat, még szerencse, hogy pár kihívást érintetlenül hagytam az alapjátékban, így most azokkal elkezdhetek melegíteni a Valhallára.

Chavalier - Ha újra gyerek lennék, biztosan írnék a Télapónak, hogy sokkal, de sokkal több szabadidőt szeretnék majd, amikor felnövök. Anno elmulasztottam, most pedig azon tépelődöm, hogy a Hogwarts Legacyt folytassam-e, amibe teljesen belezúgtam, a Warhammer 40,000: Rogue Tradert nyúzzam, ami minden próbakörrel egyre jobbá vált, vagy inkább ugorjak fejest végre a Baldur's Gate 3-ba. És akkor még nem is említettem a Star Wars Jedi: Survivort, ami épp kölcsönben van nálam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)