Hirdetés

Avatar teaser trailer!

|

Felkerült a világhálóra James Cameron új filmjének ízelítője.

Hirdetés

Tudjuk jól, hogy a Ubisoft buzgón szorgoskodik az Avatar című mozifilm adaptációján, de hazudnánk, ha azt állítanánk, jobban érdekel bennünket az Avatar: The Game, mint az ihletadó alapanyag.



Ahogyan azt korábban meghirdették, a mai napon az Apple hivatalos oldalán debütált az Avatar teaser trailere, amiből még nem ismerjük meg az egész történetet, de már néhány következtetést már levonhatunk az Oscar díjas James Cameron új filmjével kapcsolatban.
Az elmúlt tizenegynéhány év fáradságos munkájával kifejlesztett sztereoszkópikus 3D technológiával rögzített film már így is lenyűgöző látványban részesít bennünket, hogy nélkülöznünk kell egy IMAX mozi kellékeit.



A felkapott Sam Worthington (Terminator Salvation, Clash of the Titans) és a kiváló Sigorney Weaver főszereplésével készült Avatar az emberiség távoli jövőjébe repít, amikor egy nem éppen lakatlan, élettel teli világ kolonizálására teszünk próbát. Mondanom sem kell, hogy az őslakos navik és a betolakodó emberek közötti kapcsolat nem épp úgy alakul, ahogy annak kellene. A helyzet akkor eszkalálódik véglegesen, amikor az ifjú Worthington által megszemélyesített, tolókocsiba kényszerült katona rokonszenvet kezd érezni az őslakosok iránt. Ha jól értelmeztem a mindenféle narrációt nélkülöző montázst, akkor hősünk tudata valamiképp egy navi testébe kerül, aki így teljesen más szemszögből is megismerheti ezt a varázslatos világot, s így nehéz választás elé kerül, mikor kezdetét veszi a két faj közötti nyílt háború.

A maximális élvezet kedvéért vándoroljatok el az Apple oldalára, ahol kiáló minőségben tekinthetitek meg az Avatar első mozgóképeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)