Hirdetés

Avatar: The Game - Gameplay trailer

|

James Cameron decemberben megjelenő filmjét a divatnak megfelelően egy játék is kíséri, amit most megnézhetünk mozgásban.

Hirdetés

Manapság ugyebár nagyon megy a játékból filmet, és filmből játékot műsorszám. Ezen alkotások általában elég gyengére sikerednek, köszönhetően az alacsony költségvetésnek, és a szorító határidőnek. Vannak persze pozitív példák is, mint a Batman: Arkham Asylum, ami ugyan nem a szokásos filmadapátció, de legalább teljesen jó.

James Cameron filmjét is nagyon várja már a közönség, és csak remélhetjük, hogy a filmhez társuló Avatar: The Game is kellő figyelmet kap. A film sztorijának előzményeit bemutató játék a filmmel együtt debütál december folyamán, Xbox 360-on, PS3-on, és PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)