Hirdetés

Avatar: The Game játékmenet videó

|

Az idei Penny Arcade Expo-t választatta az Ubisoft a James Cameron mozifilmje nyomán készülő játék reklámozására.

Hirdetés

Az Avatar: The Game az Ubisoft azon törekvéseinek sorába illeszkedik, amelyek a filmek és a játékok közötti határok lebontására irányulnak.



A hírneves rendező akcióban gazdag sci-fije az emberek és egy értelmes idegen faj, egy másik civilizáció zökkenőktől mentesnek éppenséggel nem nevezhető történetét meséli el egy megrokkant tengerészgyalogos szemszögéből.
A filmből készült játék, mely a fantáziadús Avatar: The Game címet viseli, a külső nézetes lövöldének sikerült. Megjegyezném, nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot eme alkotás, valamint a Capcom akciójátéka, a Lost Planet 2 között. A környezet, valamint a gyalogos és a lépegetős részek akár az említett játékból is származhatnának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)