Hirdetés

Avatar: The Last Airbrender - Trailer

|

A tengerentúlon népszerű rajzfilmsorozat filmadaptációja megtette első lépéseit: The Last Airbrender trailer!

Hirdetés

Nem összetéveszteni az Avatar: The Last Airbendert azzal az Avatarral, amit Cameron mester jelenleg készít, s ami első ránézése többet hoz majd neki a konyhára, mint annak idején a Titanic.

Az Avatar: The Last Airbender azon túl, hogy videójáték. egy tengerentúlon futó népszerű rajzfilmsorozat, amit az alkotók most mozivászonra visznek. Aang, az utolsó Airbender, aki még csak gyermek egy különleges természetfeletti képességével, hogy képes manipulálni a szelet. A távol-keleti környezetben játszódó, fantasy és kung-fu elemekkel bőven tarkított Airbrender univerzum jövő nyáron kerül a mozikba, de egy The Last Airbrender trailer már megtekinthető róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)