Hirdetés

Nézz embereket, akik nagyon gyorsan játszanak játékokkal jótékonyságból

|

Péntek este van és te otthon unatkozol? Éppen nem tudod eldönteni, hogy melyik játékot indítsd el? Nézz inkább másokat, ahogy nagyon gyorsan játszanak mindenféle játékokkal élőben!

Hirdetés

Jelen pillanatban is folyik az Awesome Games Done Quick 2014 közvetítése, melynek keretébena Prevent Cancer Foundation alapítványnak gyűjtenek.

Az itthoni idő szerint január ötödikén délután hatkor indult AGDQ2014 január 12-éig tart, ennyi idő alatt összesen 162 órát és kilenc percet terveznek játszani a résztvevők. Rengeteg játékon túlvannak már, volt két és fél óra Borderlands 2 (tehát ezt épp nem sikerült végigvinni), Tony Hawk's Underground 2, jelenleg, a cikk megírásának pillanatában pedig a Pokemon Soul Silver fut, és a Werster nevű ismert gamer játszik vele. 11:29-kor lesz váltás, innentől egészen hajnali 00:29-ig a Mike Tysons's Punch-Out!! fog futni, majd a Super Punch-Out és az Alien Soldier következik. A teljes programot itt tekinthetitek meg, ha érdekel titeket a kezdeményezés vagy csak szimplán unatkoztok, az alábbi videó elindításával követhetitek az élő feedet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)