Hirdetés

Az abandonware legendája

|

A régi játékok összegyűjtése és újra piacra dobása ismét löketet adhat a digital distribution rendszerek előretörésének

Hirdetés

Sokszor hallottuk már, hogy ha két forintért árulnák a szoftvereket, az emberek akkor is lemásolnák azokat. Mi úgy gondoljuk, hogy ez közel sem igaz, és nagyon úgy fest, hogy a Good Old Games (GOG) weboldal üzemeltetői is velünk értenek egyet. A most még csak bétaállapotban lévő site régebbi, de a mai napig izgalmas, időtálló játékokat kínál abszolút jutányos áron, DRM nélkül. Az oldal még gyerekcipőben jár, de úgy fest, érdemes lesz a régi motoros PC-s játékosoknak rajta tartani a szemüket, és abban is bízunk, hogy újfajta szemléletet honosít meg a letölthető tartalmak világában.

Abban nem lenne semmi különleges, hogy a szolgáltatás segítségével letölthetünk régebbi, már nem forgalmazott játékokat, melyeket még Win95-re, Win98-ra, uram bocsá DOS-ra írtak, hogy aztán küzdhessünk az XP vagy Vista alatti futtatás gyakran pokoli nehézségeivel. A GOG azonban sokkal többet tesz ennél, méghozzá a felhasználó számára nagyon kedvező módon.  

Tovább a teljes cikkhez >>>

 

gog-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)