Hirdetés

Az Activision 400 millió dollárra pereli az Electronic Artsot, Jason Westet és Vince Zampellát

|

Most már az Electronic Arts is a bepereltek között találta magát.

Hirdetés

Eleddig az Activision csak a két volt Infinity Wardost, Jason Westet és Vince Zampellát perelte.

Most a Los Angelesben található legfelső bíróságon a keresetükhöz hozzáadták az Electronic Artsot is azzal az indokkal, hogy elcsábította a duót folyamatos, 2009 júliusa óta tartó "udvarlással".

A beadványban olvasható, hogy az Activision szerint az Electronic Arts "tudatosan beavatkozott a szerződésekbe, unfair versenyhelyzetet hozott létre és segítséget nyújtott bizalmas információk kiszivárogtatásához a két volt vezető által."

Tavaly júliusban Jason Westnek és Vince Zampellának még két év hátra volt az Activisionnel szemben fennálló szerződésükből. Ekkor az Electronic Ats egy privát jetet küldött értük, amely egy titkos találkozóra szállította a duót John Riccitiello házába 2009 augusztusban - legalábbis az Activision beadványa szerint.

West és Zampella urak is perelik egyébként az Activisiont 36 millió dollárra, amely ki nem fizetett bónuszok összege. Ezt követően aláírtak az Electronic Arts-szal egy szerződést, létrehozták a Respawn Entertainmentet és felvettek 40 volt Infinity Wardos kollegát.

Aki a beadványt eredeti formájában szeretné megnézni, haladjon a Joystiq oldalára (semmiség, alig 63 oldal).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)