Hirdetés

Az Activision elhanyagolta Jason Bourne jogait

|

Megmenekült a Bourne széria, legalábbis a Ludlum Estate főnöke szerint, aki hanyag kezeléssel vádolja az Activisiont.

Hirdetés

A Ludlum Estate komoly kritikákkal illette korábbi partnerét, állításuk szerint a Vivendi hanyagul kezelte a birtokukba került Ludlum jogokat és hibázott a Bourne Conspiracy megjelenésekor. Tegnap az Electronic Arts bejelentette, hogy megszerezték a Bourne széria jogait és megbízott stúdiójuk már dolgozik a legújabb játékon. Őket megelőzően a Vivendi kezében összpontosultak a jogok, miután összeolvadtak az Activision vállalatával kukába kerültek a Ludlum felhatalmazások. Jeffry Weiner (a Ludlum Estate vezérigazgatója) még 2005-ben bejelentkezett ez EA-nál, mivel Riccitiello nagyfőnök kiemelt érdeklődést mutatott az elvetett licensz iránt. Weiner véleménye szerint jelen pillanatban nincs erősebb és hozzáértőbb kiadó az Electronic Arts-nál, mellyel világszinten milliókat lehetne megfogni. Reméljük számításai összejönnek és magasabb pontok pörögnek, mint anno a Lord of the Rings: Conquest koncesszió esetében.

bourne_consp.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)