Hirdetés

Az Aerosmith dobosa megvédte a Guitar Herot és a Rock Bandet

|

Igazi zenészek részéről sok támadás éri a Guitar Hero és a Rock band sorozat játékait. Joey Kramer, az Aerosmith dobosa most megvédte a ritmus játékok becsületét

Hirdetés

Jack White-tól Noel Gallagherig, aki az Oasis frontembere, rengeteg zenész kritizálta már a Guitar Herot és a Rock Bandet. Úgy gondolják, hogy a fiatalok számára ártalmas, ha nem a klasszikus módon, hanem videójátékokon keresztül kerülnek kapcsolatba a zenével.

Az Aerosmith dobosa, Joey Kramer más véleményen van : "Ha egy videójáték kell ahhoz, hogy a kölykök megértsék, egy olyan banda, mint az Aerosmith miről szól, ha ezen keresztül tudjuk motiválni őket, hogy többet megtudjanak a zenéről, akkor ez egy újabb módszer, hogy művelődhessenek, hogy táguljon a világuk" - nyilatkozta Joey Kramer - " valóban, nem ez a legidálisabb módja, hogy a legnagyobb bandákról halljon az a srác, de abból a pénzből, amibe egy ilyen játék kerül, vajon lemezeket venne, vagy tájékozódna adott bandák iránt?"

Én úgy hiszem, hogy nincs igazán ideális módja annak, hogy valaki megismerjen valamit. Ha valaki egy ritmus játékon keresztül ismeri meg új kedvenceit, vagy a múlt örökzöldjeit és tetszik neki, amit hallgat, akkor ezzel mi a gond?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)