Hirdetés

Az akcióbomba újra robban - A feláldozhatók 2 kritika

|

Willis, Stallone és Schwarzenegger, a régmúlt legnagyobb akcióhősei együtt szórják az ólmot géppisztoly módjára, miközben eleresztenek egy-egy gyilkos egysorost. Még mindig vevők vagyunk erre? Naná!

Hirdetés

Egy örök igazságot nem árt tisztázni, mielőtt valaki végigolvassa a kritikát: a mostani huszonévesek gyermekkorában fellelhető sztárokat és legendásnak, klasszikusnak mondott filmeket egyedül azok tudják értékelni, akik akkor éltek. Természetesen visszanézve az akkoriban játszott filmeket mindenki más is képben lehet, de egyfajta külön varázst szolgáltatnak a pozitív emlékek, amikor rajongtunk Schwarzenegger egyszemélyes hadseregéért vagy Stallone napbarnította izmaiért. Idősebb fejjel visszagondolva nem biztos, hogy minden érzés hasonlóan ismétlődik meg bennünk, magam is tapasztaltam példának okáért a Kommandó újranézése közben, hogy "de hiszen ez egyszerű akciófilm, semmi több", mégis imádtam sráckoromban. Ugyanez vonatkozik A feláldozhatók 2-re: csak az tudja igazán értékelni a régi nagyágyúk összeállását, akik rajongtak értük karrierjük csúcspontján.

A film hivatalos története mindent elárul, sőt, még többet is mond a kelleténél A feláldozhatók 2 sztorijáról: A feláldozhatók visszatértek, és ezúttal személyes ügyről van szó... Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Dézsma (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a kölyökkel (Liam Hemsworth) és Maggie-vel (Yu Nan) még bővülnek is, amikor Mr. Church (Bruce Willis) összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra.

A kritika folytatásáért kattints ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)