Hirdetés

Az Alan Wake 2 utolsó trailere téged is a székbe szegez

|

Az Xbox Partner Preview bemutatót a Remedy zárta, és nem véletlenül.

Hirdetés

Az Alan Wake-rajongók régóta vártak már egy teljes értékű folytatásra (a Control DLC nem tekinthető annak), és napokon belül meg is érkezik az Alan Wake 2, amely az eddigi kedvcsinálók alapján igyekszik azt a hátborzongató hangulatot nyújtani, amit megszoktunk ettől a címtől, a már ismerős elemeket pedig olyan újdonságok dobják fel, mint a két szálon futó történet. 

Az egyiken az úgynevezett Sötét Helyen ragadt bestsellerírót irányíthatjuk, a másik esetében viszont egy új karaktert, az FBI egyik ügynökét, Saga Andersont terelgethetjük, aki egy rituális gyilkosságsorozat miatt érkezik Bright Fallsba nyomozni.  

Hirdetés

Az Xbox Partner Preview során megmutatott launch trailer felváltva villogtat átvezetőket, élőszereplős pillanatokat és gameplay jeleneteket, így a videónak köszönhetően nemcsak azt dönthetjük el, hogy bejön-e a játékmenet, hanem ízelítőt kaphatunk általa az Alan Wake 2 minden részletéből, legyen az az atmoszféra, a színészi játék, a látványvilág vagy a harc. Íme: 

Az Alan Wake 2 október 27-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)