Hirdetés

Az Alice: Madness Returns megint lekerült a Steamről

|

Alig néhány hónapra tették vissza a Steamre a zseniális Alice: Madness Returnst, most ismételten eltűnt az üzletből, bár ezúttal úgy néz ki, hogy egyszerű bakiról van szó.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt egy DRM-mel kapcsolatos probléma miatt csak az Originen lehetett megvásárolni American McGee kultikus játékát, az Alice: Madness Returns-t. Idén februárban ismét felkerült a Steamre a klasszikus, viszont most megint elcsúszhatott valami, mert a rajongók észrevették, hogy a játék újra elérhetetlenné vált.

Az emberek persze egyből arra gondoltak, hogy biztosan az Electronic Arts a hibás (ki más?), de gyorsan kiderült, hogy valószínűleg nem erről van szó, hanem a játékot fejlesztő Spicy Horse háza táján csúszott el valami.

Hirdetés

American McGee a saját Twitter-oldalán osztotta meg azt a tweetet, amelyben elárulta, hogy az ő tudomása szerint a Spicy Horse egy másik játékot, az Akaneiro: Demon Hunters című akció RPG-t szerette volna ideiglenesen levenni a Steamről egy technikai probléma miatt, viszont valahogyan sikerült egy kicsit túlzásba esni és az Alice: Madness Returns is áldozatul esett a folyamatnak.

Szerencsére McGee hozzátette, hogy már felvették a kapcsolatot a Steam ügyfélszolgálatával, szóval ha minden jól megy, akkor ezúttal nem kell majd öt évet várnunk arra, hogy ismét elérhető legyen a dizájner klasszikus alkotása.

Egyébként már csak azért is reméljük, hogy a játék mihamarabb visszatér, mert sajnos továbbra sem tudunk sok mindent az elvileg készülő harmadik részről, ami az Alice: Asylum címet viseli és hiába a nagy rajongótábor, még mindig bizonytalan, hogy valaha tényleg elkészülhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)