Hirdetés

Az Alien-filmek savas vérű xenomorfja lesz a Dead by Daylight következő gyilkosa

|

Minden idők leghíresebb sci-fi szörnye ered majd a túlélők bőrébe bújó játékosok nyomába.

Hirdetés

Ami kezdetben a Dead by Daylight legnagyobb gyengeségének tűnt, nevezetesen, hogy nem egy jól bejáratott franchise részeként debütált, mint az egy évvel később, 2017-ben megjelent Friday the 13th: The Video Game, utóbb óriási előnynek bizonyult. A Behaviour Interactive csapatát így nem kötötte gúzsba egyetlen licenc, bátran szabadjára engedhették a fantáziájukat, és a horrorműfaj legnagyobb IP-jait (Resident Evil, Silent Hill, Halloween, Rémálom az Elm utcában, Left 4 Dead, Fűrész, Evil Dead, Stranger Things, A kör, A texasi láncfűrészes mészárlás, Sikoly, Hellraiser) láthatták vendégül alkotásukban tematikus szezonális tartalmak formájában.

Az imént felsorolt franchise-ok ikonikus gyilkosaihoz és túlélőihez hamarosan újabbak csatlakoznak az immáron a Disney birtokában lévő Alien licenc alapján.

Hirdetés

A csapat augusztus 8-án, azaz pontosan egy hét múlva fogja megosztani velünk a részleteket, de annyi már bizonyos, hogy egy xenomorf lesz az ebben a hónapban induló, az előzőhöz hasonlóan sci-fi témájú új fejezet gyilkosa. És mivel a roadmap szerint egy túlélőnek is érkeznie kell a közösség logikus tippje Ellen Ripley karaktere.

A több mint 50 millió játékossal rendelkező Dead by Daylight iszonyatos siker, nem csoda, hogy még sokáig számol vele a Behaviour Interactive, miközben új single-player és multiplayer játékok készülnek, nem beszélve a tervezett mozifilmről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)