Hirdetés

Az Alienware cáfol: nem veszi meg a Dell

|

A PC gyártásról ismert Alienware cáfolta azokat az értesüléseket, amelyek szerint vetélytársa, a Dell szemet vetett volna a vállalatra és felvásárolná azt. A fenti pletykák pár hete indultak útjukra, azután, hogy a Voodoo PC elnök-vezérigazgatója, Rahul Sood a következő bejegyzést rögzítette internetes naplójában: "A PC-s játékpiac veszélyezteti a Dell 'érzékelhető technológiai előnyét', és természetesen a vásárlói teret is. Az Alienware piaci megítélése jobb, és valószínűleg csak a méreten múlik, hogy a Dell eddig nem pályázott rá." A Dell Australia és New Zealand szóvivője, Paul McKeon gyorsan reagált a szóbeszédekre, és a kiindulási ponthoz vezette vissza a találgatásokat: "Azt ajánlom, kezeljék alapos fenntartásokkal azt, ami abban a blogban szerepel. Nem lehet tudni, milyen szándékkal íródott." - mondta, majd hozzátette, "a Dell XPS családja túlszárnyalja a hasonló kategóriás Alienware gépek teljesítményét és értékét. Fontosnak tartom megejegyezni, hogy az XPS-nél debütált mobil koncepció is olyan újítás, amit először a Dell valósított meg. Ennek ellenére a pletykák tovább gyűrűztek. A CNET.com vezető munkatársa szerint a megállapodás már megköttetett, és ezt több Alienware dolgozó is megerősítette. A vállalat közleménye azonban csak annyit tartalmaz, hogy nem kívánnak kommentálni semmiféle szóbeszédet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)