Hirdetés

Az Almighty: Kill Your Gods csoportos szörnyvadászatra csábít

|

Noha az Almighty: Kill Your Gods egyedül is játszható, a napnál is világosabb, hogy a kooperatív élményre helyezi a hangsúlyt.

Hirdetés

Nehéz fába vágta fejszéjét a walesi Runwild Entertainment csapata, ugyanis egy kooperatív akció-szerepjáték fejlesztése, amely számos további műfaj sajátosságait is megpróbálja magába olvasztani, legalább ugyanakkor valószínűséggel végezheti csúfos kudarcként, mint elismerő pillantásokat kiváltó sikerként. Ebben a különleges hibridben népünk egyik kiválasztottját személyesítjük meg, az ősei erejével átitatott mágikus harcost, vagyis egy alfát. A feladatunk pedig nem csekélyebb, mint kiállni a népünket elnyomó régi istenek zsarnoksága ellen.

Hirdetés

Célunkat valószínűleg sosem érnénk el, ha nem állnának rendelkezésünkre mágikus páncélkesztyűink, amelyekkel pusztító csapást mérhetünk ellenségeinkre a messzi távolból és közvetlen közelről egyaránt. Emellett amulettekkel és nagy hatalmú varázslatokkal is jelentősen javíthatjuk esélyeinket a gigászi rémségekkel vívott küzdelemben.

Eddig terjed a harc, ugyanis az áldozataink által hátrahagyott lootból újjá kell építenünk a népünknek otthont adó szigetet. A védelmét erősítendő őrtornyokat emelhetünk, a gazdaság támogatása érdekében pedig farmokat létesíthetünk és kiáshatjuk különféle szolgáltató épületek alapjait. Sőt, a többi játékossal egyetértésben kereskedelmi útvonalakkal kapcsolhatjuk össze a törzsek szállásterületét. Összefogva a vadászat minden bizonnyal hatékonyabb - meg talán szórakoztatóbb - lehet, továbbá együttműködhetünk a szörnyek alkalmankénti támadásainak visszaverésében is.

Hogy képességeink ne tűnjenek egyformának, ezerféle páncélkesztyűt és hatalomkövet kraftolhatunk, így többek között tűzzel és jéggel okozhatunk komoly fájdalmat a vidéket terrorizáló bestiáknak, védőpajzsot vonhatunk magunk és társaink köré, de gyógyítóként is hasznos tagjává válhatunk egy összeszokott csapatnak.

Az Almighty: Kill Your Gods valamikor ősszel jelenik meg PC-re. A Versus Evil kiadó konzolos változatokkal is számol, de a támogatott platformok körét csak később hozzák nyilvánosságra. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)