Hirdetés

Az Amazon Android alapú konzolt dob piacra?

|

Meg nem erősített hírek szerint az Amazon is úgy érzi, hogy Androidos konzolt készíteni nem is olyan csacska ötlet, és még 2013 végéig meg is jelentethetik. Egyelőre nincs hivatalos kommentár.

Hirdetés

A Gameinformer hivatkozik saját forrására, amely szerint az amerikai Black Friday (amikor rengeteg leárazás van) keretében debütálhat egy új Android konzol az Amazon jóvoltából idén novemberben.

Nem annyira lehetetlen felvetés egyébként, mert az OUYA gyenge értékelés mellett egész jó számokat hoz, és a GameStick is nagy reményekkel lép a piacra.

Mivel az Amazon már nyakig benne van az Androidos játékfejlesztésben és az értékesítés terén is van némi tapasztalat (ha elegánsan akarom kifejezni magam),ezért úgy érzik, hogy itt az idő saját hardverrel megtoldani az egész rendszert. Ráadásul (akárcsak a Kindle Fire esetében), a napi akciók és ingyen alkalmazások elég vonzóvá tennék a hardvert is, amely a pletykák szerint saját tervezésű kontrollert is kapna.

A hír már csak azért sem lehet alaptalan, mert az Amazon láthatóan erősen ráfekszik a gaming ágazatra, nemrég csatlakozott hozzájuk a Gears of War és Quantum Break executive producere, David Holmes is. Ha beszállnának a versenybe egy olyan konzollal, amelyet az Amazon saját rendszere támogat, de esetleg a Google Play is engedélyezett lenne, nagyot fordulhatna a kocka. És ebből is látható, hogy az Android konzol ötlete nem is annyira ostobaság, mint amennyire első pillanatban gondolná az ember. Legalábbis pénz van benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)