Hirdetés

Az AMD-nek kevés a gyártókapacítása.

|

Több számítógépgyártó céget is nagyon meglepett a bejelentés, miszerint az AMD leállítja 486, 586 és K6 processzorainak gyártását. Az AMD szerint ez csak ideiglenes leállás, 2002 júniusában folytatni fogják a gyártást. Ez leginkább a noteszgépek, illetve ipari PC-k, Set-Top boxok gyártóinak jelenthet kellemetlenséget, nekünk, hobbista PC-seknek pedig jó hírt, hiszen a cég ezzel növelni tudja Duron illetve Athlon processzorainak és az otthoni PC-kbe szánt AMD 760/761-es lapkakészletének kibocsátását, amelyben már jó ideje elég nagy hiány mutatkozik világszerte. Talán az AMD sem számított arra, hogy egyre népszerűbbek lesznek termékei.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)