Hirdetés

Az AMD Radeon márkanéven RAM modulokat dob a piacra

|

Úgy látszik lassan tényleg megvalósul a csupa AMD alkatrészekből álló számítógép tervezete.

Hirdetés

Legalábbis erre mutat a legújabb tény is - az AMD ugyanis hivatalosan bejelentette, hogy RAM modulokat is forgalmazni fog.

A RAM modulok a Radeon márkanév alatt futnak majd, első menetben 3 féle lesz kapható: Entertainment, ULTRA PRO Gaming és Enterprise. Mindhárom 2GB-os DDR3 modul, csak a sebességek változnak. Az Entertainment 1333MHz-es, az ULTRA PRO Gaming pedig 1600 MHz-es, az időzítések 9-9-9- és 11-11-11. Mindhárom modul 1.5 Volttal megy. Az Enterprise sorozat sebességét még nem jelentették be. Természetesen az AMD szerint a saját memóriamoduljaik a legideálisabbak az APU és CPU (Brazos) rendszereikhez, azonban a specifikációk nem különböznek a többi gyártó/forgalmazó moduljaitól. Érdekesség, hogy a DRAM chipeket is az AMD készítette - előfordulhat ugyan, hogy ezek "átnevezett" chipek, de erről nincs információ. 

A modulok magyarországi forgalmazásáról és áráról egyelőre nincs információnk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)