Hirdetés

Az Andras Field repülőpark egyre növekszik

|

Andras Field egy képzeletbeli repülőtér és repülőpark, amelyet a magyar Kozma András hozott létre.

Hirdetés

Júliusban nyílt meg az Andras Field hivatalosan - a világ első virtuális repűlőtereként és parkjaként - ma jött a sajtóközlemény, hogy hihetetlenül növekszik - létrejöttek az első virtuális közösségek a virtuális repülőparkban..

Az Andras Field dél-Bajorországban található, az Alpok közelében, ahol könnyen elérhető Ausztriából, észak-Olaszországból és Svájcból is. Ez még önmagában nem lenne érdekes, hiszen rengeteg repülőtér létezik az FSX virtuális világában - amitől az Andras Field más, az az, hogy aki megveszi ezt a kiegészítőt vásárolhat egy telek-darabot a parkból, ahol felépítheti saját házát és hangárját - így a virtuális Flight Simulation világban lesz saját otthona (egyébként a valóságban például John Travolta lakik ilyen repülőparkban, ez látható a képen is, ahogy Travolta 707-ese parkol az "udvarban":)

Az Andras Airfield működtetése csak a felhasználókon múlik - voltaképp ez egy virtuális közösség, amelynek ugyanúgy el kell hárítania a bajt, ha a kifutópálya megsérül, vagy ha nyulak özönlik el a parkot..

Annyira fejlődik az ötlet, hogy a Flight Simulátorokhoz fejlesztő cégek is létrehoztak már "irodákat" Andras Fielden, illetve több, fontos virtuális légitársaság is már jár erre a repülőtérre - sőt, némelyik saját hangárokat, vagy épületeket is vásárolt. Az Andras Fielden már létrejött saját repülőiskola, repülőklub és saját virtuális légitársaság is.

Maga a repülőtér az összes fajta motoros repülésre (sárkányok, helikopterek, vizirepülők, keskeny és szélestörzsű utasgépek stb...) fel van készítve.

Külön érdekesség, hogy az Aerosoft, az ismert "repülésügyi kiadó" az Andras Fieldet használja teszt-területének.

Mindenesetre aki benne van a virtuális repülésben, annak mindenféleképpen érdemes ránézni Andras Fieldre, mi pedig gratulálunk Kozma Andrásnak az ötletét és a sikerért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)