Hirdetés

Az anyja se ismerné fel Jean-Claude Van Damme-ot a Mortal Kombat 1-ben

|

Saját trailert kapott a belga színész-harcművész, akiről Johnny Cage karakterét mintázták.

Hirdetés

Három évtizeddel a széria rajtja után újabb reboot elé néz Mortal Kombat, az aktuális epizód újraindítja az idővonalat, megfiatalít jó néhány karaktert, miközben fel is cserél egyes szerepeket. Motorváltásra ugyan ebből a jeles alkalomból nem került sor, a NetherRealm maradt az Unreal Engine 4-nél, de azért a Kameo-harcosoknak hála játékmenetbeli újításoknak sem leszünk híján.

Apropó harcosok, a Mortal Kombat 1 választéka bőségesnek ígérkezik, a megjelenést követően pedig rég nem látott ismerősökkel és különböző vendégkarakterekkel fog gyarapodni a paletta. Legutóbb a Megan Fox által alakított Nitaráról rántották le a leplet a fejlesztők, de van még egy bunyós, akit még mindenképpen meg akartak mutatni a nagyközönségnek.

Hirdetés

Ő nem más, mint a Jean-Claude Van Damme, akinek fiatal, az 1988-as Véres játékból kiragadott mását küldi ringbe a NetherRealm. Egyrészt tényleg szuper, hogy a Johnny Cage-et inspiráló színész-harcművész is felbukkan a Mortal Kombatban (még szinkronszerepet is vállalt), másrészt viszont elég lelombozó, hogy csak a jellegzetes mozdulatok stimmelnek, az arcvonások ellenben nem igazán.

A Kickboxer és a Tökéletes katona sztárját Johnny Cage alternatív skinjeként szerezhetjük majd meg a Quan Chi, Ermac, Takeda Takahashi, Peacemaker, Omni-Man és Homelander karaktereit, valamint öt Kameo-harcost tartalmazó Kombat Pack részeként.

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, valamint Nintendo Switchre. Azok a játékosok viszont, akik hajlandóak mélyebben a zsebükbe nyúlni, és nem érik be a sztenderd kiadással, hanem a Kollector vagy Premium Editionök valamelyikét választják, öt nappal korábban, szeptember 14-én húzhatnak kesztyűt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)