Hirdetés

Az APB menekültjeit várja a Global Agenda

|

A Hi-Rez Studios szomorúan vette tudomásul az All Points Bulletin bukását, de azért nem rest kihasználni a helyzetet.

Hirdetés

Mint ismeretes, a GTA sorozat atyja által alapított, s a Crackdown című Xbox 360 exkluzív játékot is jegyző Realtime Worlds épp az utolsókat rúgja és kinyiffanni készül az All Points Bulletin sikertelensége miatt.

 
A pénzük után futó játékosokat és persze a piacot domináló MMO-khoz képest újat mutató fejlesztőket egyaránt sajnálja a Hi-Rez Studios gárdája. A Global Agenda című futurisztikus MMOFPS-t jegyző csapatnak nem áll ugyan módjában a bajba jutott rivális megsegítése, ám szeretnének alternatívát kínálni azoknak a játékosoknak, akik most könnyeket hullajtanak az APB szervereinek leállítása miatt.



Szeptember 24-ig, azaz péntekig 30 százalék kedvezményt biztosítanak mindazoknak, akik a "LongLiveShooterMMOs" promóciós kódot használva vásárolják meg játékukat a Global Agenda hivatalos webshopjában. Ily módon csupán 20,99 dollárt, 13,12 fontot, vagy 15,75 eurót kell fizetniük érte. Havidíj nincs.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)