Hirdetés

Az Apogee visszatér és Duke Nukemet portol

|

Az egykor nagynevű Apogee Software bejelentette, hogy visszatér, és a Duke Nukem trilógiát kézi konzolokra portolja

Hirdetés

Idősebbeknek (illetve a régi játékok iránt érdeklődő fiatalabbaknak) bizonyára még volt szerencséjük az Apogee által a '90-es évek elején fejlesztett illetve kiadott játékokhoz, melyek között az első két Duke Nukem (az oldalnézetes platformjátékok), a Wolfenstein 3D, a Rise of the Triads illetve néhány Commander Keen epizód is szerepel. A cég később létrehozta a 3D játékokkal foglalkozó részlegét, melyet 3D Realmsnak neveztek el, majd - mikor a 3D kezdett nagyon elterjedni - úgy döntöttek, hogy átrendezik a prioritásaikat, és az egész cég felvette a 3D Realms nevet (bár jogilag még mindig Apogee Software, Ltd. néven vannak nyilvántartva). Mivel a 3DR még ma is él és virul (még ha a DNF készülésének sebessége nem is erről tanúskodik), így külön érdekes (mármint fejvakargatós "WTF?" érdekes), hogy az Apogee "visszatérését" bejelentő sajtónyilatkozat szerint "visszatérnek, hogy ismét az interkatív szórakoztatás innovatív vezetőivé váljanak", illetve "egyezséget kötöttek a 3D Realms-szel és a Machineworks Northwest LLC-vel, hogy elkészítsék a Duke Nukem trilógia kézi konzolos változatait". Mindegy, lépjünk túl ezen, a lényeg, hogy érkeznek a Duke Nukemek PSP-re és DS-re.

dn.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)