Hirdetés

Az Apple bemutatta az App Store Awards 2023 jelöltjeit

|

Az Apple saját díjátadót tart az ő rendszerükben megjelent alkalmazások számára. A jelöltek között lesznek ismerős és meglepő darabok is.

Hirdetés

Hivatalosan is elindult a díjátadó szezon. A Game Awards szavazása már pörög, a Golden Joystick már ki is osztogatott virtuális szobrokat, hamarosan pedig az App Store is kiválogatja a 2023-as legjeit. Idén közel 40 alkalmazást jelöltek 10 különböző kategóriában.

Lesznek olyan programok a listán, melyek valószínűleg ott pihennek a ti telefonjaitokon is, de a felsoroltak között azért rejtőzik pár meglepetés, főleg a játékokat érintő jelöléseknél.

Hirdetés

Ez a díjátadó nem kifejezetten a kedvenc műfajunkról szól, de az Apple egyre jobban ráhasalt a videojátszásra az elmúlt években. A lenti lista is tükrözi ezt valamelyest, hiszen még az utolsó kategóriában is szerepel jó pár mókás (és mélyreható) cím.

Az év iPhone alkalmazása

Az év iPhone játéka

Az év iPad alkalmazása

Az év iPad játéka

Az év Mac alkalmazása

Az év Mac játéka

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az év Apple Watch alkalamazása

Az év Apple TV alkalmazása

Az év Apple Arcade játéka

Az év legerősebb kulturális hatása

Ha másban nem is, játékokban megválaszthatjátok a kedvenceiteket a kommentek között. A győztesek kihirdetése valamikor november végének környékén várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)