Hirdetés

Az Apple új Wi-Fi iPodja

|

Egy ideje már a levegőben volt a dolog, game showkon, konferenciákon megjelentek bizonyos pletykák, de most hivatalos bejelentés történt. Az Apple újabb iPod koncepcióját dolgozta ki, amely ezúttal Wi-Fi-t fog tartalmazni.

Hirdetés

Az új iPod megjelenését 2007 második félévében valamikorra ígéri az Apple. A Wi-Fi modulokat az USI, a hozzá tartozó op. rendszer kiegészíteséket a Foxconn gyártja le. Az USI már aprilisban megkezdi az elemek szállítását, de a Foxconn 2007 harmadik negyedévére lesz csak kész vele, ezért jön ki később az új lejátszó. Az iPod, amely jelenleg a legelterjedtebb hordozható médialejátszó, így akár a Wi-Fi hotspotokon keresztül is tud majd zenét, képeket, videókat, adatokat letölteni. Az Apple azt nyilatkozta, ha az új lejátszó beválik, akkor a Wi-Fi-s iPod lesz a fővonal majd az iPod termékcsalád terén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)