Hirdetés

Az Arma Reforger áprilisi tréfájából valódi játékmód lett

|

A Bohemia Interactive olyan komolyan vesz mindent, hogy még egy viccből is valóságot csinált.

Hirdetés

Az április elseje egy játékújságírói rémálom. Folyamatosan jönnek képek, trailerek, és sajtótájékoztatók olyan dolgokról, amik vagy léteznek vagy nem. Így történhetett, hogy mi egy poénként soroltuk fel az Arma Reforger Tiny Wars játékmódját, ami valójában tényleg létezik.

A széria, ami a vérkomoly háborús szimulációról szól, most elérhetővé tette a játékkatonás mészárlást. Az új mókában összezsugorodott műanyag darabkák lehetünk egy hatalmas csatatéren.

Hirdetés

Ha ki akarjátok próbálni a Tiny Wars módot, akkor annyit kell tennetek, hogy beléptek az Arma Reforger szerverkeresőjébe, és ott becsatlakoztok egy lobbiba, ahol épp azt pörgetik. A kliensed le fogja tölteni a szükséges adatokat (ez egy 50 megányi csomagot jelent) és mehet is a fröccsöntött lövöldözés.

A Bohemia Interactive láthatóan gondolt mindenkire. Ugyan a hivatalos szervereken csak április 9-ig lesz játható a Tiny Wars, a fájlok birtokában bárki fellőheti majd a saját dedikált lobbiját a jövő hét után is. Ezzel most több tucat Army Men rajongót tettek boldoggá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)