Hirdetés

Az Assassin’s Creed Unityből emeltek át egy mozgásanimációt a Mirage-ba

|

Egy igazán érdekes felfedezést tett egy Redditező a Mirage-zsal kapcsolatban.

Hirdetés

Szépen nyitott a gyökerekhez visszatérő, kisebb léptékű, eredetileg DLC-nek induló Assassin's Creed Mirage, sőt mi több, a bagdadi felvonás a Ubisoft leggyorsabban fogyó játékává vált ebben a generációban.

Több összehasonlító videó is napvilágot látott a megjelenést követően, amikben elsősorban a korábbi részekhez hasonlítottak a játékot, és az abban található, a közösséget megosztó parkour mechanikákat. Ezzel kapcsolatban tett most egy újabb érdekes felfedezést egy Reddit-felhasználó is: észrevett egy mozdulatsort, amiről nagyon úgy tűnik, hogy a Unityből kerülhetett átemelésre.

Hirdetés

Mivel a Mirage eredetileg egy Valhalla kiegészítőként indult, számos animációt és mozdulatot vettek át abból, ami jól is látszik. Azt azonban jó eséllyel szinte senki nem látta jönni, hogy a közel egy évtizedes Unityből is átemelnek egy mozdulatot a fejlesztők. Az alábbi posztban látható, hogy Basim ugyanazt az ikonikus ugrás-lengést hajtja végre, amit Arnónál láttunk először a 2014-es felvonásban.

A mozdulat során Basim egy háztető sarkáról ugrik le, miután a karjait és lábait hátravetve, szinte hasra vetett pózban, egy kiálló vízszintes faoszlop megragadásával lendíti előre magát, miután megfog egy másik párkányt.

 

This animation still exists from Unity!
byu/JealousAd8831 inassassinscreed

Bár többen hozzátették, hogy már az előző részekben is fellelhetők voltak bizonyos mozdulatok a korábbi játékokból, az, hogy még a Unityhoz is visszanyúltak a fejlesztők, mindenképp érdekes.

Számos AC-projekt van készülőben, kezdve a feudális japánban játszódó Codename Red projekttől, egészen a boszorkányos Codename Hexe-ig. Persze ott van még a mobilos Jade és a VR-os mellékvágány is, de minden bizonnyal számos, eddig még be nem jelentett etap is készülőben lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)