Hirdetés

Az Assassin's Creed III lehet a Ubisoft legnagyobb sikere

|

Megdöntheti a Ubisoft összes eddigi játékának előrendelési rekordját a függetlenségi háborúban tomahawkkal gyilkoló Connor.

Hirdetés

A fránya print embargó miatt nem kerülhetett be a márciusi számunkba az Assassin's Creed III, amiben egy új hőst, Connort ismerhetünk meg, aki pontosan úgy verekszik, mint Daniel Day-Lewis Az utolsó mohikánban.



Várható volt, hogy a függetlenségi háború témája, és az, hogy George Washington oldalán lovagolhatunk, főként az Egyesült Államokban vált ki tömeghisztériát, ám még a Ubisoft is meglepődött azon, hogy az elmúlt három hétben - ennyi ideje lehet USÁ-ban és Kanadában előrendelni a játékot - a leadott előrendelések száma már meghaladja azt, amit az Assassin's Creed: Brotherhood a teljes pályafutása alatt össze tudott gyűjteni (előrendeléseket persze), és tízszerese annak, amit az Assassin's Creed: Revelations tudott az első három héten felmutatni.



A kiadó azzal számol, hogy az Assassin's Creed III lesz a valaha legnagyobb mennyiségben előrendelt játék a cég történetében. A tervezett október 30-i megjelenésig szinte biztosan összejön az áhított titulus.
De hogy egy újabb rekordról is beszéljük, a Ubisoft még soha nem tervezett annyi pénzt költeni egy játék marketingjére, mint most.
Szerkesztőségünkben többen is rajongói a sorozatnak, így nem csoda, ha tűkön ülve várjuk, mit tudott közel három év alatt összehozni a Ubisoft Montreal és hat másik, a tettestárs szerepében tetszelgő stúdió a vadonatúj Ubisoft-AnvilNext motorral.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)