Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage egyik új játékmódja csúszni fog, de nem maradunk újdonságok nélkül

|

A franchise rajongói szerették a Mirage kötöttebb játékélményét, amit a Ubisoft még tovább finomítana az érkező frissítésekkel.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage nagy váltás volt a széria számára. Három hatalmas, hosszú és évekig DLC-kkel tömködött epizód után a Ubisoft úgy döntött, hogy visszatekeri a csúszkákat. Egy kisebb világot, rövidebb történetet, és klasszikus, lopakodós-szurkálós játékmenetet kaptunk.

A közönség imádta, és a Ubisoft meg is ígérte, hogy hoznak New Game+-t, permadeath módot és más egyebeket. Sajnos ezek egyikét a vártnál tovább kell faragni.

Hirdetés

A csapat egy Twitter posztban jelezte, hogy ugyan a New Game+ meg fog jelenni még idén, ám a permadeath mód 2024-re csúszott. Akik abban reménykedtek, hogy az új végigjátszásukat a végleges halál fenyegető jelenléte mellett pörgethetik, azok most nagyot csalódtak.

Nem tudunk túlságosan haragudni a késésért, mivel ingyenes extrákról beszélgetünk egy egyébként kiváló akciójátékhoz. Remélhetőleg a 2024-re csúszó megjelenés nem azt jelenti, hogy hosszú hónapokat kell majd várnunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)