Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage esetében még egy fontos dolgon változtat a Ubisoft

|

Az Assassin's Creed rajongók az elmúlt években hozzászoktak a kisebb-nagyobb kiegészítőkhöz, tartalombővítésekhez és mikrotranzakciós katasztrófákhoz. Ezúttal más lesz a helyzet.

Hirdetés

Amikor a Ubisoft bejelentette az Assassin's Creed Mirage-t, nagyon gyorsan hozzátették, hogy ez bizony egy jóval kisebb projekt lesz, mint azt megszokhattuk a szériától. Ez kódnyelven annyit jelent, hogy nincsenek hatalmas, üres és dögunalmas töltelékterületek, mellékküldetések tucatjai, szintezés és a többi sallang, amivel a Ubisoft megtömte az orgyilkosos széria korábbi részeit.

A Mirage egy régi vágású, akcióközpontú Assassin's Creed epizód, annak minden előnyével és hátrányával.

Hirdetés

Tudva ezt, felmerült pár kérdés, amit maguk a Ubisoft fejlesztői válaszoltak meg egy Reddit kérdezz-felelek alkalom során. Az egyik legizgalmasabb kérdés az volt, hogy lesznek-e megjelenés utáni DLC-k. Az elmúlt néhány év fényében egy nagyon meglepő választ kaptunk.

"Jelenleg nem tervezzük megjelenés utáni DLC-k leszállítását."

Stéphane Boudon (a csapat kreatív vezetője) válaszában azért rejlik egy apró kitétel. A "jelenleg" még változhat: semmi sem zárja ki azt, hogy elsöprő siker esetében a Mirage kapjon majd extrákat. Ettől függetlenül már az is kellemes meglepetés, hogy a Ubisoft nem egy évekig tartó "szolgáltatást" csinál ebből az Assassin's Creed epizódból.

Egyébként kiderült még az is, hogy a parkour szempontjából a gördülékeny animációkra és az irányításra koncentráltak, illetve hogy a képességeket egymás után kell majd feloldanunk a szokásos "lombkoronás" megoldásban.

Ezek fényében mi egyre izgatottabban várjuk az Assassin's Creed Mirage megjelenését, ami 2023. október 12-én lesz esedékes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)