Hirdetés

Az Assassin's Creed orgyilkosai újabb játékban indulnak vadászatra

|

A Fortnite crossover gyűjteménye hamarosan két közkedvelt Assassin's Creed hőssel bővül majd.

Hirdetés

A szivárogtatók és az adatbányászok már idejekorán felfedték a titkot, de az Epic Games végre hivatalosan is megerősítette: Ezio bizony beugrik majd a battle royale csatatérre. A Fortnite vendégszereplőinek népes táborát a Ubisoft sikerszériájának hősei is gyarapítani fogják.

Egyébként nem csak az Assassin's Creed II sztárja fogja levetni magát a buszból: Evior is csatlakozik firenzei testvéréhez.

Hirdetés

Ezio egy rejtett pengét kap majd csákány-helyettesítőnek, Evior pedig gyönyörűen feldíszített bárdokkal vághat majd fát. Mindkettőjük kap egyéb extrákat is, melyeket külön-külön is meg lehet vásárolni a megjelenés után.

Ebben a galériában minden extrát és skinvariációt láthattok:

A skincsomagok és az azokkal kapcsolatos kiegészítők holnap este fognak elérhetővé válni a Fortnite játékbeli üzletében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)