Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla kölcsönvette a Mortal Kombat egyik játékelemét

|

A Valhalla fejlesztői gondoskodnak arról, hogy valóban brutálisnak, mi több, zsigerinek érezzük a közelharcot.

Hirdetés

Ugyan még néhány hónapot várnunk kell, mire fejest ugorhatunk az Assassin's Creed Valhalla vikinges kalandjába, de szerencsére a fejlesztők nem hagynak minket a sötétben tapogatózni, hiszen sok fontos részletet megtudtunk már a játékról. A friss gameplay trailer pedig bemutatott egy olyan érdekességet, amelyet a jelek szerint nem kizárólag a videó miatt készített el a stúdió.

Hirdetés

Talán emlékeztek még rá, hogy a videóban volt egy olyan jelenet, amikor is főhősünk, Eivor a rejtett pengéjével intézte el az egyik ellenfelét, és láthattuk, hogy milyen roncsolást végez a fegyver a szerencsétlen áldozat testében. Nagyjából úgy festett, mint azok a meglehetősen brutális, röntgenes támadások, amelyek több Mortal Kombat-játékba is bekerültek, ráadásul úgy tűnik, sok ilyet láthatunk majd még a Valhallában.

Valaki ugyanis felhozta ezt a témát a Twitteren, és a játék rendezője, Benoit Richer megerősítette, hogy ez a röntgenes funkció bizony benne lesz a játékban, és a játékos idézheti majd elő, szóval jó eséllyel egyfajta speckó támadásról vagy kivégzésről van szó.

Nektek tetszik ez a funkció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)