Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla szépen nyitott a kasszáknál

|

A viking kaland komolyan lekörözte az Odyssey teljesítményét.

Hirdetés

A SuperData jelentése szerint az Assassin's Creed Valhalla 1,7 millió példányban fogyott indulásakor. A felméréseket végző cég számai alapján ez több mint 50 százalékkal nagyobb, mint amit az Assassin's Creed Odyssey produkált az indulásakor. Ugyan a Valhallát jobban vitték, a játékbeli mikrotranzakciókból 62 százalékkal kevesebb bevétel futott be eddig, de eleve sokkal később kerültek be a fizetős XP boostok.

Hirdetés

Ez a jelentés nagyjából egy vonalban van azzal, amit a Ubisoft korábban nyilatkozott: ők azt állították, hogy a Valhallának kétszer annyi játékosa van, mint az Odysseynek. 

A piac többi részét a Call of Duty: Black Ops Cold War dominálta, aminek digitális eladásai már 5,7 millió fölött járnak. Az Among Us is szárnyal, ami már félmilliárd aktív játékost számlálhatott novemberben. Ahogy érkezik a karácsony, úgy gyűlnek az imposztorok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)