Hirdetés

Az Atari adja ki Simon ötödik kalandját

|

Mindannyiunk legnagyobb örömére az Atari szárnyra kapott, és egymás után szerzi meg jobbnál jobb játékok kiadási jogát.

Hirdetés

A The Games Company és az Infogrames égisze alá tartozó Atari közötti megállapodás értelmében még idén márciusban megjelenik Európában a Simon the Sorcerer sorozat ötödik része. A tervek szerint erre egészen pontosan március 26-án kerül majd sor. A fejlesztést pedig ugyanazt a Silver Style végzi (lassan be is fejezi), amelyik az előző, Chaos Happens alcímet viselő epizódért is felel.
A Simon the Sorcerer 5 egy alternatív jövőbe kalauzol el, ahol mágikus talentumokban gazdag főhősünk épp emlékezet nélkül tengeti napjait. A történetben módunk lesz egy kis időutazásra, ellátogathatunk egy gőzhajtásos űrhajóra, s ha minden jól megy, egy harmadik típusú találkozás keretében elvesszük E.T. rokonságának a kedvét attól, hogy rabigába hajtsák a planétát. Képek és videók híján kénytelenek lesztek egyelőre a negyedik rész anyagával beérni.

simon01.jpg


Azoknak, akik csak most ismerkednének a sorozattal, a GOG.com-ot lehet javasolni, ahol a mára klasszikussá nemesedett első és második epizód mellett a 3D-be lépett harmadik rész is beszerezhető. Ez utóbbi érdekessége, hogy a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth-t fejlesztő, időközben sajnos becsődölt Headfirst első munkáját dicsérhetjük benne.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)