Hirdetés

Az átlagos gamer 35 éves, és túlsúlyos

|

Erre a következtetésre jutott az Amerikai Járványügyi Hivatal, egy kis közvélemény kutatás után.

Hirdetés

Miközben a legtöbb szülő azt képzeli, hogy az átlagos gamer a tinédzser, aki haverjával együtt egész nap lövi a képernyőt, az amerikaiak rájöttek, hogy ez mekkora tévedés. Az Amerikai Járványügyi Hivatal 552 ember bevonásával készített egy tanulmányt, melyből nagy tanulságos dolgok derülnek ki.

Kiderül pédául, hogy a tipikus amerikai gamer 35 éves, túlsúlyos, agresszív, magába forduló, és nem rtkán depressziós. A tanulmány kimutatta azt is, hogy a fiatalabb korosztálynál megfigyelhető az egyre kevesebb mozgás, és egyre romló egészség, ahogy szépen lassan felnőtt gamerekké válnak. A Járványügyi Hivatal jelentése szerint akár férfi, akár női gamereket veszünk alapul, a túlsúlyosság egyaránt jellemző, de a férfiak emellett még határozott szellemi visszafejlődést is mutatnak, és sokkal zárkózottabbakká válnak, mint női társaik. Vigyázzatok hát gamerek, nehogy Ti is erre a sorsra jussatok...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)