Hirdetés

Az Atomic Heart első DLC-je a szexi hűtőszekrény körül forog

|

Vannak emberek a mi világunkban, akik alig várják, hogy Nora ellássa a bajukat.

Hirdetés

A "szexi hűtőszekrény" kifejezést felírhatom azon szóösszetételek közé, melyeket nem hittem volna, hogy valaha le fogok gépelni (közvetlenül az ondólány mellé). Márpedig most itt tartunk, köszönhetően az Atomic Heart fejlesztőinek, akik Nora köré építik a játék első nagy DLC-jét.

A kiegészítő sztorija a játék befejezése után kapja fel a fonalat, és újfajta ellenfeleket küld ránk, akiket látszólag Nora irányít.

Hirdetés

A történet egy kicsit kusza. A rajongók már megjegyezték, hogy a kesztyű megléte elvileg ellentmond a sztori időbeli elhelyezkedésének, de akárhogy is, izgalmas órákra számíthatunk. A The Annihilation Instinct DLC augusztus 2-án érkezik.

Ami még a trailernél is menőbb, az az, hogy a fejlesztők egy új frissítést is leszállítottak már ma, benne a New Game+ móddal. Szóval ha valaki újra elő akarná venni a játékot, az most minden korábbi eredményének megtartásával teheti ezt meg. A fejlesztők azért figyelmeztettek mindenkit, hogy a New Game+ az eddigi legnehezebb dolog, amit valaha összeraktak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)