Hirdetés

Az autótolvaj, és a GTA esete

|

Kicsit bulvár, kicsit GTA, de azért kattintsatok jól.

Hirdetés

Egy harminc éves embert tartóztatott le ma a rendőrség Floridában, mert a huncut pasi elkötött egy terepjárót. A gyanúsított IQ-járól csak annyit, hogy a lopott verdát a ház elé parkolta majd bement a házba és...

... betöltötte a GTA III-at, ahol önfeledt randalírozásba kezdett. A rendőröknek nem volt túl nehéz dolga, ellenállást nem tanúsított a bűnöző, és mivel valami okoska megkérdezte mi a véleménye a GTA sorozatról (mert az amcsik nem csak prűdek, de álszentek is) azt is tudjuk: "Igazi ász". Arról nem szól a fáma - egyelőre - hogy a gyanúsított a GTA sorozatra hivatkozna védekezése során, pedig eléggé adja magát - sajnos. A helyi rendőrfőnök is üzent a GTA fanoknak: "Aki a való életben elköt egy járgányt, annak valós következményekkel kell szembenéznie!" Egyszóval ne kössünk el verdákat, inkább játszadozzunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)