Hirdetés

Az EA és DICE-veterán Patrick Soderlund egy új többjátékos lövöldén dolgozik

|

Bizonyára mindenki a falnak rohan meglepődöttségében, amikor megtudja, hogy Soderlund katonai FPS-t tervez.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a DICE egyik korábbi fejese, Patrick Soderlund még 2018-ban hagyta ott a csapatot, és egy új stúdiót alapított Embark néven. Soderlund egy Medium-posztban közölte a világgal, hogy mi is a csapat második nagy projektje (az első co-op sci-fi akciójáték), és nagyjából 3 percnyi olvasás után mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy nem ment messzire a megszokott munkájától.

Hirdetés

Mint kiderült, az Embark egy többjátékos, csapatalapú lövöldét fejleszt. Címet még nem kaptunk, de egy rajzot már igen, ami feltételezhetően a játék karaktereit ábrázolja.

Nagy hangsúlyt kap majd a rombolhatóság, a fizikai kontaktus, és a dinamizmus. Soderlund elmondása szerint az ipar legtapasztaltabb FPS-fejlesztőivel dolgozik együtt, és ha ez tényleg így van, akkor egy nagyon izgalmas projektnek nézhetünk elébe. Hozzátartozik, hogy az Embark még csak most kezd bele igazán a melóba, szóval egy jó darabig nem fogjuk kezeink közé kapni a játékot. Senki ne kezdje még el tervezgetni, hogy a kabátos hölgy lesz a main karaktere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)