Hirdetés

Az EA fejesei 2008-as Spore megjelenést ígérnek

|

Az EA vezérigazgatója John Riccitiello és az EA Games elnöke Frank Gibeau mindent meg fognak tenni, hogy a játék minél hamarabb megjelenjen.

Hirdetés

A két úriember ugyanis nemrég tesztelte a játék jelenlegi verzióját, és saját bevallásuk szerint azon kívül, hogy nagyon meg voltak vele elégedve még jól is szórakoztak. Úgy tűnik tehát, hogy a Spore munkálatai nagyban felgyorsultak, ugyanis körülbelül 4 hónap alatt egy eléggé játszható verziót sikerült összepakolni Wright-éknak. A pletyka egyébként úgy tartja, hogy ez főleg Soren Johnson-nak, a Civilization IV fő designerének köszönhető, aki három hónapja igazolt át a Firaxis-tól a Spore csapatába. Reménykedjünk tehát, hogy valóban sikerül annyira felgyorsítani a játék munkálatait, hogy az 2008-ra már a játékosok polcait díszítse.

 

spore1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)