Hirdetés

Az EA hamarosan kiad egy nagy játékot, és nem nehéz megtippelni, mi lehet az

|

Van egy erős tipp rá, hogy mit tervez az Electronic Arts.

Hirdetés

Az Electronic Arts felügyelete alatt egy rakás olyan projekt formálódik, amiket nagyon várnak már a játékosok. Ott van a Motive Studio Iron Man játéka, a következő Dragon Age és Mass Effect részek, a Dead Space remake és ne felejtsük el a hamarosan debütáló Need for Speed Unboundot sem. 

Az EA azonban nem hagyott fel a Star Wars franchise bővítésével sem, és a Star Wars Jedi: Fallen Order sikerén felbuzdulva zöld utat adott a folytatásnak is - a kérdés már csak az, hogy mikor jön. Az utóbbi hetekben egyre több jelentés érkezett arról, hogy mikor mutatkozhat be Cal Kestis következő kalandja, legutóbb a jól ismert iparági bennfentes, Jeff Grubb osztotta meg velünk az értesüléseit

Hirdetés

Most a befektetőknek intézett szavaiban a vállalat vezérigazgatója, Andrew Wilson elárulta, hogy 2023. március 31-ig bezárólag egy fontos IP kiadását tervezik, ám azt nem árulta el, hogy miét. Azt viszont igen, hogy ilyen közel a dátumhoz miért nem tesz említést a titokzatos játékról, az indoklásban pedig felbukkan egy 2019-es battle royale játék, ami még most nyáron is nagyot ment

"A marketing jellege az iparágunkban jelentősen megváltozott az elmúlt öt-hat évben. Talán emlékeznek rá, hogy amikor elindítottuk az Apex Legendset, senkinek sem szóltunk róla, csak körülbelül 48 órával azelőtt, hogy a közösség játszhatott vele. [...] Az elmúlt évtized nagy változása a televíziós [marketingről] a digitálisra való áttérés volt. Elindultunk a célzottabb digitális irányba, és most már a célzottabb időzítés felé mozdultunk el, így minden egyes franchise esetében a fejlesztőcsapataink és a marketingcsapataink összeülnek, és átgondolják, hogy mi a legmegfelelőbb időpont arra, hogy elkezdjünk kommunikálni a közösségünkkel arról, milyen címek jönnek."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


És hogy mi lehet az áprilisig érkező AAA-kategóriás projekt? Feltételezhetően a Star Wars Jedi: Survivor. Az EA idén májusban a befektetőknek azt mondta, hogy 2023 elején egy jelentős IP, egy partneri cím, egy remake és egy sportjáték fog érkezni tőlük. A partneri a Koei Tecmóval közösen gondozott, februárban megjelenő Wild Hearts (ami az EA Originals keretében érkezik), a remake a Dead Space feltámasztása (januárra esedékes), a sportjáték pedig a Super Mega Baseball lesz, így már csak az maradt, amit egyre erősebben pletykálnak tavaszra: a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.

Persze sosem zárhatjuk ki a lehetőségét annak, hogy az EA húz egy váratlant, de Cal Kestis visszatérése a legerősebb tipp. Érdemes lesz figyelni a decemberi The Game Awardsot

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)