Hirdetés

Az EA hét játék szervereit is lelövi december elején

|

Kevesebb, mint egy hetetek van kiélvezni a lenti listán szereplő címek online lehetőségeit.

Hirdetés

Az online szolgáltatások természetükből adódóan nem tartanak örökké. Az Electronic Arts időnként tart egy-egy nagytakarítást, és ilyenkor leállítják több korábbi játékuk szervereit is. Általában jóval előre szólnak, és ezek az esetek többnyire olyan címeket érintenek, melyeket a kiadó már vagy nem is árusít, vagy generációkkal ezelőtti konzolokon érhetőek csak el.

Ezúttal sajnos nagyobb megjelenésekről van szó, melyek között akad egy-egy fájdalmas veszteség.

Hirdetés

A lenti lista minden darabját december 8-án fogják lekapcsolni. Az említett játékok természetesen offline továbbra is használhatóak lesznek, és ha korábban megvásároltuk őket, akkor a jövőben is letölthetők maradnak.

  • Battlefield 1942 - PC/Xbox 360/PS3
  • Battlefield: Bad Company - PS3/Xbox 360
  • Battlefield: Bad Company 2 - PC/PS3/Xbox 360
  • Crysis 3 - PS3/Xbox 360
  • Dante's Inferno - PS3/PSP/Xbox 360
  • Dead Space 2 - PC/PS3/Xbox 360
  • Mirror's Edge Catalyst - PC/PS4/Xbox One

A legfájdalmasabb veszteségek itt egyértelműen a Battlefield részek lesznek. A Bad Company epizódok ugyan a sztorira fektették a legnagyobb hangsúlyt, de az online komponensük fontos részei voltak ezeknek a játékoknak is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)