Hirdetés

Az EA karolta fel a The Wheel of Time játékokat

|

Robert Jordan világhírű regényfolyamának játékos átiratai a jövőben az Electronic Arts égisze alatt fognak megjelenni.

Hirdetés

Még bazsowicz kolléga számolt be arról az év vége felé, hogy a Red Eagle Entertainment ügyes tehenészlány módjára kívánja megfejni a rendkívül népszerű fantasy világot. Készül mozifilm, s a tervek szerint több platformra videojátékok, s egy MMORPG is. Erre a célra jött létre a Red Eagle Games, akik már meg is találták az ideális partnert jövőbeli terveikhez. Nem más, mint az Electronic Arts vállalta a kiadói és disztribútori szerepet, ezzel is színesítve palettáját. Az EA Partners program keretében megjelenő alkotások PC-re, konzolokra és kézi kütyükre egyaránt várhatóak.

The Wheel of Time (1999)

wot01.jpg


Maga Jordan sajnos még 2007-ben elhunyt, s utolsó regény, az A Memory of Light befejezése Brandon Sanderson-ra, tovább Jordan feleségére és szerkesztőjére, Harriet Rigney-re marad.
Legutóbb 1999-ben volt szerencsénk Wheel of Time játékhoz, amit az Unreal második részét is jegyző Legend Entertainment követett el. Műfaja szerint FPS volt azzal a különbséggel, hogy fegyverek helyett varázslatokat használtunk.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)